0771552552
Reservation
Drachenhaus
Bucurați-vă de o experiență unică

Cu vedere catre Muntele Tampa și Centrul Istoric Medieval al Brașovului, Drachenhaus este situat la doar 200 de metri de zona pietonală: strada Republicii, Piața Sfatului și Biserica Neagră.

Fiind situat într-o clădire istorică-muzeu din secolul al XIX-lea, s-a încercat păstrarea decorului, conform perioadei burgheze, prin achiziționarea de mobilier vintage recondiționat, parchet cu lemn de esență tare de salcâm și stejar, covoare de lână handmade, iar băile, pentru a urma aceeași linie de stil și calitate, au fost îmbrăcate în travertin italian de la Tivoli.
De asemenea, fiecare cameră este dotată cu televizor cu ecran plat, unde puteți urmări atât canale naționale, cât și canale internaționale, Internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

Mic-dejunul este de tip BUFET asistat, totul fiind proaspăt pregătit, din produse de cea mai bună calitate, pentru a asigura oaspeților o experiență unică de la prima oră a dimineții.


Orașul oferă posibilitatea oaspeților de a se bucura de multiple activități atât în aer liber: ciclism, drumeții, tenis, cât și activități indoor: muzee, biserici, expoziții (Muzeul Strada Sforii - la distanța de 2 minute de mers pe jos; Biserica Neagră la 5 minute distanță de mers; Sinagoga Evreiască la doar 400 de metri distanță de proprietate

Vezi mai mult »

Rezervare

0771552552
Drachenhaus
Camere și suite
Serviciile noastre
Facilități hotel
Recepţie 24 de ore
Mic dejun
Cameră de bagaje
Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
Zonă pentru fumători
Camere nefumători
Camere pentru Familii
Magazine în hotel
Depozit schiuri
Terasă
Grădină
Mărturii

Ce spun clienții

Formular rezervare

Rezervare

0771552552