LEFOGLALOM

WELCOME

Drachenhaus

A Cenkre kinézve és egyidöben a középkori óvárosra, Drachenhaus 200 méterre található a Republicii sétálóutcától, a városi Tanácstértöl, és a hires Fekete templomtól. Szalodank egy top 10 Tripadvisor minositett étteremmel és bárral rendelkezik. Erdélyi és külföldi válogatott italok és ételek találhatók a menuben.

Egy 19.századi történelmi épületben várjuk szeretett vendégeinket, a szobák regi felújitott bútorral vannak diszitve, akác es tölgy padlókkal padolva, kidólgozott gyapjú szőnyeg és olasz Tivoli travertin a fürdőszobákban. Mindegyik szobába LCD nagymeretu TV talalható, magyar csatornakkal. A felső emeleteken, néhány szoba Cenkre ajal kilatast masok pedig a régi városra. Ingyenes WiFi hasznalhato az epuletben, vendegloben és a szobákban.

A la carte reggelit szolgalunk vendégeinknek minden reggel. A fogadoban egy kis ajándékbolt talalhato.

Különböző tevékenység uzhetö a környéken, kerékpár és gyalog turak stb. Fekete templom 400 méterre all a Drachenhaus-tol, míg Brassói zsinagóga ugyszinten 400 méterre található az epuletunktol. Az Ovaros sziveben, kulonleges minosegi tapasztalatot ajanlunk.

GET IN TOUCH

Contact

We assist you in your sightseeing, presenting the best deals, the strengths and the highlights of the area.

Str. Nicolae Balcescu Nr.12

contact@drachenhaus.ro

0771552552